Rabbits & rabbits jeugd

Ondanks de geringe opkomst werd de voorlaatste rabbitwedstrijd toch een gezellige golfdag .

Met dank aan onze sponsor Flor Baum van brasserie ‘Netepark’ in Herentals, want daardoor konden we onze winnende rabbits weer in de prijzen zetten.

Er werd goed gescoord, ook door de lage handicappers, maar de sterkste rabbit was Joo De Vlegelaer, die jammer genoeg verontschuldigd was op de prijsuitreiking.

Dus met de eerste prijs ging Frank Eyckmans naar huis, gevolgd door Nele De Zitter en als derde werd Johan Aerts beloond.

Proficiat ook voor de jeugdrabbits, (ook al waren ze maar met 6.)

Daar speelde Eline Canters een prachtscore van 24 punten op 9 holes. Luna Dekoning werd tweede en Lars Van Hoof derde. En de anderen mochten ook nog een cadeautje in ontvangst nemen.

Dan werden er nog aanwezigheidsprijzen getrokken en daar werd Jayden Adriaensen en Amber Caremans uitgeloot.

Op zondag 10 oktober spelen we onze laatste rabbitwedstrijd van dit seizoen, met hopelijk heeeeel veel deelnemers. Deze wordt gesponsord door Koen Voet, Bank en Verzekering Van Lanschot.

Laatst aangepast op zaterdag, 11 september 2021 16:23