13 holes business wedstrijd

Early Birdie

‘The early bird cathes the worm’ een Engels gezegde en volgens dit spreekwoord werd de business gestart op 11-9-2021.

Om 7u stonden Sofie en Sarah al paraat met koffie, koffiekoeken, een tee-gift, … om hun businessleden in alle vroegte te ontvangen.

De 1 al wat frisser dan de andere maar ze waren allemaal aanwezig en om 8u30 vertrokken de flights voor een shotgun 13h wedstrijd. De niet-golfers werden getrakteerd op een 1,5u durende initiatie. Deze ging gepaard met een puttingcompetitie. Daar mochten Thomas Kemps en Ilse Roelants zich de winnaars noemen.

Onze golfers genoten van een ideale dag en de regen bleef uit tot zij allen weer veilig in Hangaar5 waren. ;;

De baan lag er fantastisch bij en deze zorgde ervoor dat er monsterscores genoteerd konden worden.

Uiteraard ook daar de nodige prijzen en deze  gingen naar;

1 Maxime Roelants, 40pt, genodigde van Corosa

2 Brice Margarine, 33pt, genodigde van ImmoVL