zaterdag, 09 maart 2019 13:10

Men's day 2019

Het is aftellen tot de eerste Men's wedstrijd van 2019.
Op 29 maart is het al zover en dus is het hoog tijd om wat extra toelichting te geven.

In totaal staan er dit jaar tien wedstrijden op de kalender. Zoals andere jaren blijven we vasthouden aan 1 maandelijkse wedstrijd op vrijdag en voorzien we ook dit jaar een tweedaagse  uitstap met overnachting.

• 29 maart
  • 26 april
  • 17 mei
  • 28 juni
  • 26 juli
  • 23 augustus
  • 30+31 augustus (tweedaagse)
  • 27 september
  • 11 oktober
Spelformule

Nieuw dit seizoen is dat we de wedstrijden in shotgun zullen spelen. We hopen op deze manier het groepsgevoel te verhogen wat hopelijk ook zal bijdragen tot meer deelnemers.
De wedstrijden van maart en april zullen starten om 14h00 of 14h30 wat ongeveer overeenkomt met de laatste flight bij een sequentiële start. Verder in het seizoen zouden de starttijden nog iets kunnen opschuiven.
Na de eerste twee wedstrijden voorzien we een evaluatie om aanpassingen te maken indien nodig.

Wedstrijdfee

Via een algemene mail werd u al ingelicht over de nieuwe wedstrijdfee van 6 euro.
Deze wedstrijdfee zal te betalen zijn bij inschrijving via de online betaalmodule van i-golf (BE-Money).
U kan alles nog eens nalezen op deze pagina.
Indien u problemen ondervindt met het opladen van geld of bij inschrijving dan graag even melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we dit snel kunnen verhelpen.

Birdie ballen

In 2019 worden de birdie ballen opnieuw ingevoerd. Voor elke 'bruto 2' op de scorekaart ontvangt u een kwalitatieve birdie ball aangeboden door JUVO

Order of Merit

Naast een klassement per wedstrijd strijden we ook in 2019 het ganse jaar voor de overall best brut en best net score. Voor dit overall klassement tellen de zes beste scores van elke speler.
Het best net klassement wordt dit jaar in 2 categorieën bevochten. Spelers zullen ingedeeld worden in de categorie volgens de handicap die ze bij hun eerste Men's wedstrijd hebben.
Cat 1 : hcp tot en met 18
Cat 2 : hcp 18.1 tot en met 36

Scorekaarten

Na elke ronde dienen de scores nog steeds ingegeven te worden via de i-golf app of via de kiosk in het clubhuis.
Aan de kiosk zal er zich ook een doos bevinden waar alle volledig ingevulde en getekende (door marker en speler) scorekaarten moeten gedeponeerd worden.

Contact

Alle vragen en opmerkingen kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Check zeker regelmatig de Men's website voor de meest recente aankondigingen en informatie.

Tot slot wens ik iedereen nog een prettig golfseizoen!

chris

Laatst aangepast op dinsdag, 26 maart 2019 20:21