Witbos Seniors Nieuws

De wedstrijden op 02/12/2021 zijn afgelast wegens wateroverlast.

Zoals reeds medegedeeld zal u vanaf nu de keuze kunnen maken bij het inschrijven op donderdag.

Je kan nu kiezen om 13 holes of 18 holes te spelen.

ENKEL INSCHRIJVEN OP ÉÉN VAN DE TWEE WEDSTRIJDEN.

(Ben je reeds ingeschreven op een 18 h wedstrijd en wens je maar 13 H te spelen, eerst uitschrijven uit de 18 H wedstrijd.)

LET OP:

Indien je inschrijft voor de 18 holes wedstrijd moet je ook 18 holes spelen, anders disqualyficatie.

Indien je voor 13 holes inschrijft dan speel je 1 tot 10 en 16 tot 18, evengoed in shotgun.

Je kan niet van 13 holes verder spelen naar 18 holes.

Als hole 4 en 16  moet worden geritst EERST 18 holes dan 13 holes, dus bij gelijk arriveren heeft 18 holes wedstrijd steeds voorrang.

We gaan de twee wedstrijden gelijk om 10u. laten starten in shotgun.

13 holes krijgen een eigen klassement en waarschijnlijk indien mogelijk een eigen eclectic.

Om een prijs te hebben op het einde van het seizoen moet je minstens 8 wedstrijden in 13 of 18 holes gespeeld hebben .

Dus 8 wedstrijden ofwel in 13 of in 18 holes, merk op dat je dit maar in 1 van de 2 wedstrijden kan doen.

PRICEGIVING 13 HOLES.

Hoogstwaarschijnlijk tussen 13 en 14u zijn.

Vice captain offert zich op om 13 holes te spelen zodat hij alles kan ingeven en pricegiving doen.

Er worden prijzen voorzien.  reeks van 0 tot 52 Max.playing Hcp = 36

We zien wel hoe dit evolueert

Het zijn GEEN qualifying wedstrijden!!!!!!

Indien vragen?

Jeff Daems en Vic Vrancken
Seniorscaptain               en    Vice-Seniorscaptain Witbos
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ecletic voor deze winter heeft afzonderlijke reeksen voor Heren en Dames

Deze geeft de beste scores per speler per hole weer.

De stand wordt berekend door van de totaalscore de helft van de Exact HCP,

van de laatst door hem/haar gepeelde wedstrijd, af te trekken.

Download deze Wintereclectic hier

Thomas Detry en Liliane

We gaan nu eens onze senior-dame in de belangstelling zetten en dat is Liliane Cambré.

Zoals iedereen wel weet werd ze in juli 2017 in IJsland door een vrachtwagen van de baan gereden en zeer zwaar gewond werd ze naar het hospitaal gevoerd.Daar kreeg ze veel operaties, met de hoop dat ze toch zou kunnen herstellen.

Liliane werd wat later overgebracht naar België om te revalideren en toen ze in Turnhout terecht kwam om daar te revalideren,had ze op haar kamer al een golfmat liggen en ze begon daar met haar putter ook al te oefenen.

Na één jaar oefenen kon ze al vrij snel, vanaf juni 2018 terug met een buggy de baan op in Witbos en dat deed ze minstens 2 à 3 maal per week en dat gewoonlijk met een vaste “bubbel” (zie foto onder).

Pagina 1 van 2