Lid worden en tarieven

Golfclub Witbos heeft interessante formules voor lidmaatschap en toetreding tot de club, zowel voor particulieren als bedrijven. Bent u gecharmeerd door onze club, door onze prachtige baan en door ons gezellig clubhuis? Zou u graag aansluiten bij één van de leukste, aangenaamste en mooiste golfclubs van onze provincie en ver daarbuiten? Neem dan snel contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen er voor dat u zich hier dadelijk thuis voelt.

Greenfeetarieven

Greenfee € 60
Leden A-clubs & B-clubs -25 % € 45
Op uitnodiging -25 % € 45
Leden A-clubs & B-clubs op uitnodiging -50 % € 30
Greenfee jeugd (-21 j.) € 15
Practicefee/ matfee externen bij privé-les pro (excl. pro-tarief) € 15
Huur buggy € 30
Huur trolley € 5
Huur scooter - trike* € 25

* Voor G-golfers is de huur van de trike GRATIS op basis van beschikbaarheid.

* Voor Mobicart pashouders is de huur € 15/ rondje op basis van beschikbaarheid.

* G-golfers en Mobicart pashouders hebben steeds voorrang op de scooters en trikes.

Initiatie en starterspakket

Initiatiepakket (max. 12 pers.)                                   € 230 / 1,5 uur, € 270 / 2 uur
Startpakket (max. 9 lessen + 3 maanden practice-membership) € 195

* G-golfers krijgen een korting van 20%.

Terreinbezetting

Ladies day op dinsdag
Seniors day op donderdag
Juniors day woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag

Lidgelden 2022

Leeftijd**

FederatiekaartIndividueel***Koppel*Entry
- 16 j € 14 € 145   neen
- 21 j € 14 € 220   neen
-24 j € 60 € 260   € 610/persoon
- 26 j € 60 € 375   € 610/persoon
- 28 j € 60 € 525   € 610/persoon
- 30 j € 60 € 710   € 610/persoon
- 35 j € 60 € 785   € 610/persoon
-38 j € 60 € 880   € 610/ persoon
vanaf 38 j € 60 € 975 € 1565 € 610/persoon
NIEUW Flex 28 tem 38 j**** € 60 € 310 + greenfee + wedstrijdfee    neen

Stalling Electrische Buggy € 230 | Stalling Benzine Buggy € 140 | Huur Caddyhouse locker € 95.

* Koppel: indien U op hetzelfde adres woont.

** Bv vanaf het jaar dat iemand 26 jaar wordt geldt het hogere tarief.

*** G-golfers krijgen een korting van 20% en betalen geen entry fee.

**** Flexibel lidmaatschap voor 28- tem 38- jarigen. Combinatie van een laag basislidgeld en en play & pay formule, geschikt voor spelers die minder vaak golfen. Als practice member heeft u toegang tot de oefenfaciliteiten en 3- holes baan. Wenst u een ronde op de baan te spelen kan dit door betaling van een greenfee van € 30. Deelnemen aan wedstrijden kan door betaling van greenfee en wedstrijdfee.

Non-playing member

Dit is een mogelijkheid voor niet-actieve leden in een periode dat zij niet spelen, en toch willen vermijden later opnieuw een entry fee te moeten betalen. € 95/jaar

Practice member

Hierbij heeft u toegang tot gebruik van de practice, accommodatie en het clubhuis, maar niet tot de baan. € 310/jaar

13 holes business membership

Heeft u ook interesse om met uw bedrijf aantwezig te zijn tijdens onze 13 holes business events en in een aangename sfeer kennis te maken met andere ondernemers? Ondertussen kan u al golfend genieten van al het moois en lekkers dat Witbos u te bieden heeft. Een ideale symbiose tussen ontspanning, sport en netwerken.

Member abroad

Voor leden die op permanente basis in het buitenland verblijven. Tarief = 60% van de in bovenstaande tabel vermelde individuele tarieven. Het bestuur beslist omtrent toelating tot dit statuut.

Om in aanmerking te komen, is vereist om minimaal 50% van het seizoen (season's opening tot season's closing) aaneensluitend in het buitenland te verblijven.

G-Golfer

Als G-golfer betaal je geen entry-fee en krijg je 20% korting op het lidmaatschaptarief dat voor jouw leeftijd geldt.